Video: Breed scala aan techvendoren aanwezig op MWC 2023 Barcelona

Veel tech leveranciers die telco’s en service providers helpen te innoveren waren te vinden op het Mobile World Congress (MWC) 2023 in Barcelona, waar ook BTG aanwezig was. De partijen leveren uiteenlopende producten en diensten. Denk hierbij aan 5G-netwerken en nieuwe slimme diensten, zoals hybride cloud services & connectiviteit, RAN netwerken en SD-WAN. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel en Executive People, neemt ons mee over de beursvloer en bezoekt onder meer de stands van HPE, Dell Technologies en Cisco.

Geef een antwoord

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.