BTG organiseert NL Tech Week in juni

In de week van 12 tot en met 16 juni organiseert BTG met een aantal aangesloten branchepartijen en BTG-partners de eerste editie van de NL Tech Week. In deze week staan een aantal innovatiecentra en tech campussen centraal door heel Nederland, die ook worden bezocht. Per dag staat er een specifiek thema centraal. We sluiten de week af met een grootschalig BTG Business Event in Rotterdam. Binnenkort publiceren we het hele programma op de website.

Lees hier meer over de NL Tech Week

Geef een reactie

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.