TiM groep is onderdeel van Strict

TiM Groep en Strict bundelen hun krachten op het gebied van ICT-programmamanagement. Strict heeft hiertoe een meerderheidsbelang genomen in TiM Groep.

Strict wil meer focus leggen op organisatieadvies (verandering naar een wendbare organisatie) en het managen van totale ICT-projecten. Bij deze projecten neemt Strict steeds meer resultaatverantwoordelijkheid, waarbij goede programmamanagers een must zijn. De krachtenbundeling met TiM Groep sluit hierop aan.

Geen onbekenden
De twee bedrijven werkten in het verleden al vaker samen binnen projecten. Jan-Hein Bastiaenen: “We versterken elkaar wederzijds en zien dan ook een mooie toekomst voor onze gecombineerde slagkracht op het gebied van programmamanagement.”

Egon Kösters en Gerard de Vries zijn zo’n 25 jaar geleden gestart met TiM Groep. De organisatie heeft veel kennis en kunde met hun senior programmamanagers. “Met behulp van de specialisten van Strict binnen handbereik, beschikken we over vergaande inhoudelijke kennis van de laatste innovatieve ontwikkelingen. Daarmee kunnen we onze propositie in de markt verder verbeteren. Én het wordt er leuker door. Meer expertises, mooie klanten, leuke mensen met wie we samenwerken en een flinke dosis energie.”

De integratie van TiM Groep in Strict verloopt stapsgewijs, waarbij TiM Groep als zelfstandige businessunit blijft functioneren. Egon Kösters: “We deden al heel gave projecten en de verwachting is dat dat alleen maar zal toenemen. Bij Strict staat er al een degelijke professionele organisatie waarvan wij kunnen meegenieten.”

Geef een reactie

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.