Speciaal afscheid BTG-voorzitter Eric Reij met seminar IT & Healthcare

Na drie bestuurstermijnen als voorzitter neemt Eric Reij op 16 juni afscheid van BTG en draagt hij het voorzitterschap over aan Petra Claessen. Speciaal voor zijn afscheid is, als afronding van de NL Tech Week, een seminar georganiseerd op het hoofdkantoor van KPN in Rotterdam. Thema van het seminar is IT & Healthcare, een onderwerp dat Eric na aan het hart ligt. Sprekers zijn onder meer professioneel kitesurfer Roderick Pijls, Pieter Jeekel (NLAIC) en Vinood Mangroelal (KPN). Na afloop van het seminarprogramma is er een feestelijke afscheidsreceptie.

Meer informatie en aanmelden

Geef een reactie

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.