NorthC stelt datacenter open tijdens NL Tech Week

NorthC heeft, als grootste regionale datacenterbedrijf van Nederland, haar datacenter in Groningen vorig jaar uitgebreid. De uitbreiding werd geopend door commissaris van de Koning René Paas die daarover het volgende te zeggen had: “Dit datacenter is het eerste in Europa dat op groene noodstroom draait. En het heeft ook mogelijkheden om de restwarmte die overblijft, door te geven aan bedrijven." Speciaal voor leden van BTG opent NorthC op dinsdag 13 juni vanaf 14.00 uur haar datacenter in Groningen. Dit in het kader van de NL Tech Week.

Geef een reactie

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.