BTG Knowledge update: Open RAN

BTG Knowledge Update – 22 februari
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Webex

De ontwikkeling en het gebruik van open RAN technologie neemt snel toe.

Welke voordelen biedt Open RAN voor bedrijfsnetwerken en wat is Open RAN eigenlijk?

Mobiele operators zijn vooral in Europa op zoek naar manieren om meer keuze te hebben in leveranciers en zo de kosten van infrastructuur te verlagen. Open source ontwikkelingen worden daar bewust in meegenomen.

Er zijn veel nieuwe initiatieven om dingen anders te doen, zoals TIP (Telecom Infra Project), Open RAN en SCF (Small Cell Forum). Het idee is om veel meer standaard IT hardware te gebruiken en functies in software te implementeren. Veel grote IT partijen zijn ingestapt in de Open RAN initiatieven. Vodafone is zelfs al gestart met uitrol van Open RAN in rurale gebieden in Engeland. In Nederland is door Vodafone en NEC ook getest met Open RAN. Veel organisaties kijken naar wat Open RAN voor hen kan betekenen in de toekomst.

Tijdens deze BTG Knowledge update informeren wij je over deze nieuwe technologie en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de expert. Eildert van Dijken faciliteert deze knowledge update.

Aanmelden: Ja, ik doe mee, stuur mij de link

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.