BTG Nieuwjaarsbijeenkomst

Het bestuur van BTG nodigt de leden van harte uit om gezamenlijk het nieuwe jaar 2012 in te luiden. We willen dat doen op woensdag 18 januari vanaf 3 uur ’s middags in het Hilton Royal Park Soestduinen te Soest.

Programma
We hebben een boeiend programma met een update door het bestuur over de vorderingen van BTG 2.0 en een interactieve sessie over cybercrime aan de hand van cloud computing en Bring Your Own Device. Als uitsmijter bieden we een bijzonder entertainende presentatie door Hans Appel, de ‘telecom- en ICT-professor’ aan het Hanze Institute of Technology te Groningen. We sluiten af met een borrel om gezamenlijk op het nieuwe jaar te toasten. Zie het programma voor details.

Buitengewone Algemene Ledenvergadering
De middag wordt geopend met een korte Buitengewone Algemene Ledenvergadering met als doel om een statutenwijziging door te voeren:

In verband met een voortdurend gebrek aan bestuursleden stelt het bestuur de volgende statutenwijziging voor. Artikel 11.5 van de statuten luidt: “Jaarlijks treden één of meer bestuursleden af volgens een door het bestuur op te maken rooster met in achtname van artikel 11 lid 2. De aftredende(n) is (zijn) terstond herkiesbaar voor ten hoogste één periode van drie jaar.”
De voorgestelde tekst luidt:
“Jaarlijks treden één of meer bestuursleden af volgens een door het bestuur op te maken rooster met in achtname van artikel 11 lid 2.”

Kortom, het wordt een feestelijke en informatieve bijeenkomst. Komt allen!

Het bestuur van BTG

Aanmelden

Reserveren is niet meer mogelijk

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.