BTG Trendsessie Cyber Security – A Senior Business Leader Event – 13 juni 2017

Lees hier het verslag van het event >>

BTG, T-Mobile en ReciperoXS nodigen u graag uit voor een exclusieve Trendsessie over Cyber Security en Privacy. Een inspirerende sessie gericht op topfunctionarissen uit het bedrijfsleven die een sleutelrol vervullen bij de bedrijfsstrategieën en bij databeveiliging in het bijzonder.

Dit is een besloten bijeenkomst. Inschrijven kan alleen op uitnodiging. Een verzoek tot uitnodiging kan gedaan worden met een mail aan Petra Claessen. Uw verzoek zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.

Dit is het event dat u niet wilt missen. Een unieke bijeenkomst waar 25 besluitvormers van uiteenlopende branches samenkomen. Waarbij inspirerende topsprekers Hans van Grieken en Inge Philips worden afgewisseld met netwerkmomenten en live hack demo’s.

Hiernaast zullen Arjan Veenboer en Jeroen Wijdogen van MobileIron en Lookout hun visie delen op het gebied van Cyber Security ten aanzien van mobile devices en MDM. Een andere invalshoek komt door een lezing van Maria Genova, schrijfster van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de H@cker’.

Als de sprekers en gelijkgestemden om kennis te delen u nog niet over de streep hebben getrokken zal het gastronomisch diner dit zeker doen! Het wordt verzorgd door Hagenees en bekende TV kok Pierre Wind, die geheel passend in het thema zelfs het eten heeft gehackt om u te verassen!

Programma

16.15 uur Inloop/ontvangst
16.45 uur Welkom en voorstel
17.00 uur Inge Philips
17.25 uur Maria Genova
17.45 uur Break (demo hackers)
18.10 uur Arjan Veenboer
18.10 uur Johan van der Welle
18.40 uur Hans van Grieken
19.15 uur Gastronomisch diner

Kortom: een sessie waarbij gelijkgestemden uit de digitale wereld elkaar ontmoeten in één bloeiende tafelsessie – een event waarbij de ervaringen omtrent cyber security uitgewisseld kunnen worden en ideeën elkaar verder kunnen versterken.

Uw hosts BTG, ReciperoXS en T-Mobile zijn ervan overtuigd dat deze trendsessie tot nieuwe inzichten zal leiden en tot nadenken zal zetten.

Mis dit unieke event niet en reserveer snel uw plaats aan tafel.

Kom op dinsdag 13 juni aanstaande naar de Trendsessie gehost door BTG, T-Mobile en ReciperoXS.

De gastronomische verrassingen zijn in handen van Hagenees en bekende TV kok Pierre Wind, reden temeer om dit event niet te willen missen!

Dit is een besloten bijeenkomst. Inschrijven kan alleen op uitnodiging. Een verzoek tot uitnodiging kan gedaan worden met een mail aan Petra Claessen. Uw verzoek zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.