Do IoT via een Fieldlab – BTG i.s.m. TU Delft, TNO en EFRO-partners

Op 10 september organiseert Do IoT Fieldlab samen met BTG/TGG het eerste webinar in een serie over het bijzondere project DoIoT Fieldlab.

Lenneke de Voogd, programma manager van het Do IoT Fieldlab, introduceert de unieke kenmerken van dit IoT Fieldlab die zowel van technische, wetenschappelijke aard zijn als de mogelijkheden die het biedt aan bedrijven en partners om IoT toepassingen te testen.

Wetenschappelijk directeur van het Do IoT Fieldlab Dr. Fernando Kuipers geeft inzicht in het baanbrekend onderzoek dat op de TU Delft plaatsvindt op het gebied IoT en 5G (en beyond) en hoe dit fundamenteel onderzoek wordt gekoppeld aan mogelijke toepassingen in de praktijk. In het webinar komen verschillende initiatiefnemers aan het woord over de toegevoegde waarde van dit fieldlab en de mogelijkheden op gebied van 5G en IoT.

Als laatste spreker neemt Pascal Heijnen van TNO de deelnemers mee in het opzetten van de Do IoT Fieldlab infrastructuur, ervaringen en samenwerking met andere 5G Fieldlabs.

Tijdstip: 15.30 – 17.00 uur
Locatie: online via Webex. Na aanmelding wordt de link gestuurd in de bevestigingsemail.

 

Aanmelden

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.