Informatiebijeenkomst consultatie standaard Indoordekking

BTG start een consultatie van de standaard voor multi-operator indoordekking (passieve DAS). Hierbij verzoekt zij de markt om haar visie te geven op de inhoud van het document “Dutch operators Indoor Technical Specification (DITS)”. Op 28 augustus a.s. is er een speciale informatiebijeenkomst over de inhoud van de standaard en het consultatieproces.

De standaard is in de afgelopen jaren tot stand gekomen in gezamenlijk overleg tussen BTG en de operators KPN, T-Mobile/Tele2, Vodafone, in afstemming met het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en ACM. Het hele proces heeft onder auspiciën gestaan van een mededingingsadvocaat. Het document omvat gestandaardiseerde technische specificaties voor passieve indoor netwerken in een multi-operator omgeving. BTG heeft het voornemen om samen met de MNO’s, de Solution Partners en de gebruikers een soortgelijke standaard te ontwikkelen voor de actieve systemen.

Als u voornemens bent om aan de consultatie deel te nemen dan kunt u zich hier inschrijven waarna u de leidraad met haar bijlagen en formulieren per email krijgt toegestuurd. BTG organiseert op woensdag 28 augustus een informatie bijeenkomst over de inhoud van de standaard en het consultatieproces. Inschrijving voor deelname is mogelijk tot uiterlijk 26 augustus 2019.

Aanmelden: ja, ik kom op 28 augustus naar Utrecht

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.