Informatiesessie 5G-innovatievouchers

De Provincie Zuid-Holland stelt € 500.000 beschikbaar aan bedrijven die nieuwe, op 5G-technologie gebaseerde, innovaties ontwikkelen in de 5G-fieldlabs van Do IoT Fieldlab.

Tijdens het online event op 11 mei om 10:00 uur wordt er uitgelegd hoe u in aanmerking komt voor deze subsidie. Sprekers zijn o.a. Dr. Kim (Kyllesbech Larsen) (T-Mobile Nederland), Pascal Heijnen (TNO), Lenneke de Voogd-Claessen (TU Delft) en Grisjo Koers (Provincie Zuid-Holland).

De komst van 5G maakt allerlei industriële en maatschappelijke innovaties mogelijk. Denk aan drones die zelfstandig door een pakhuis vliegen en voortdurend voorraden controleren. Aan artsen die vanuit het ziekenhuis het ambulancepersoneel helpen. Of aan ingenieurs die vanuit een veilige locatie meekijken met beelden van een inspectierobot.

Dat gaat niet vanzelf: bedrijven zullen op andere manieren moeten werken, samen met hun leveranciers die de nieuwe oplossingen met 5G-technologie moeten ontwikkelen en testen. Met deze stimuleringsregeling willen we bedrijven helpen om deze stap sneller te kunnen maken.

Wilt u meer weten over deze regeling? Meld u dan nu aan voor deze gratis online informatiesessie.

AANMELDEN

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.