IT Infra & Telecom Infra Event

Op 1 december verwelkomen we u graag in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch waar u in één dag wordt bijgepraat over de stand van zaken rond datacenters en telecom. De positie en verduurzaming van datacenters loopt als een rode draad door het programma heen. Nederland bekleedt wereldwijd een toppositie als het gaat om datacenters en die positie willen we graag behouden. Aandacht voor vergroening en een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid zijn hierbij cruciaal.

IT Infra en Telecom Infra waren voorheen twee aparte events. In overleg met exposanten zijn de events dit jaar samengevoegd omdat er veel overlap was in de thema’s. Op dit moment hebben 38 exposanten zich aangemeld voor het event, maar er zijn nog een aantal standplaatsen vrij. Als u wilt exposeren, verzoeken wij u om contact op te nemen met projectmanager Miranda van Wijk via: miranda@fhi.nl.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.