Knowledge Café – Digitale weerbaarheid voor bedrijven: de uitdagingen in 2022 – 17 februari 2022

Datum: 17 februari 2022
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
Locatie: online via Webex

We kennen de berichten uit de media: kaas tekort in de schappen bij een supermarkt of retouren kunnen tijdelijk niet verwerkt worden door een grote elektronica keten. Het is duidelijk dat digitale weerbaarheid ook in 2022 een belangrijk aandachtspunt blijft voor ondernemend Nederland. Een belangrijke trend is dat bedrijven er zich meer en meer van bewust worden dat weerbaarheid niet langer individueel kan worden geregeld. Met de groeiende afhankelijkheid van leveranciersketens en onderlinge verbondenheid van bedrijven en organisaties neemt ook het belang toe om hier niet alleen voor maar ook vanuit jouw onderneming planmatig aandacht aan te besteden.

BTG en Het Digital Trust Center van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat verzorgen gezamenlijk een workshop met als onderwerp: “Digitale weerbaarheid voor bedrijven: de uitdagingen in 2022” met als specifiek aandachtspunt wat je kan doen in de keten.

Jeroen Kasbergen, Cyber Security Adviseur bij het DTC, gaat in op de uitdagingen en het speelveld op het gebied van digitale weerbaarheid. Daarbij wordt er ingezoomd op specifieke tools en informatieproducten die bedrijven en hun ketens helpen in het verbeteren van hun weerbaarheid. De workshop zal ook ruimte geven voor interactie o.a. aan de hand van een aantal stellingen.

Een tip voorafgaand aan de workshop: bezoek de website van het DTC en vul de Risicoklassetool en/of de Basisscan in om op die manier een beeld te krijgen waar jouw bedrijf staat.

AANMELDEN: Ja, ik doe mee aan dit Knowledge Café, stuur mij de link

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.