MWC 2021 28 juni – 1 juli

MWC BARCELONA 2021
MWC Barcelona 2021 (MWC21) is het grootste mobiele evenement ter wereld en brengt de nieuwste innovaties en geavanceerde technologie van meer dan 2000 toonaangevende bedrijven samen met een hoog aangeschreven conferentieprogramma dat de visionairs van vandaag samenbrengt om de populairste onderwerpen te verkennen die de industrie beïnvloeden .

MWC21 biedt uitgebreide leermogelijkheden van tientallen door partners geleide programma’s, GSMA-seminars, webinars, toppen en meer. Alles wat u moet weten over de industrie, vandaag en daarbuiten, vindt u hier. MWC21 bedient een divers wereldwijd publiek door brede technologie-industrieën samen te brengen om intelligente connectiviteit te delen, promoten en bevorderen.

NEDERLAND PROGRAMMA
Nederland krijgt een fysieke en digitale thuisbasis en lanceerplatform voor alle Nederlandse aanwezigen. Het zal een verscheidenheid aan technologiebedrijven huisvesten, evenals een geweldige mix van publieke en private partners. Het initiatief NL Digital House is daar een mooi voorbeeld van.
Zowel live als online zal MWC21 voornamelijk gaan over het ontmoeten van partners, het smeden van nieuwe verbindingen en het creëren van spannende nieuwe zakelijke kansen.

 

De aanwezigheid van Nederland is ontwikkeld vanuit de doelstellingen van de Enterprise Summit om de versnelling van het Nederlandse ICT-bedrijfsleven en de overheid (Publiek Private Samenwerking) te ondersteunen bij het realiseren van hun strategische en organisatorische doelen. Enterprise Summit is er trots op dit evenement voor de 5e achtereenvolgende keer namens Nederland te mogen organiseren.

TICKETS BESTELLEN, KLIK HIER

MWC Barcelona 2021 kan zelfs voor terugkerende bezoekers overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan MWC21 succesvol zal zijn in het realiseren van uw doelstellingen, bieden we u graag een reeks rondleidingen en netwerkevenementen aan. Als u een openbare of particuliere organisatie bent die serieus zaken wil doen op MWC21, zijn deze evenementen niet alleen van onschatbare waarde, maar ook essentieel.
Via deze link kunt u tickets bestellen.

Het bestellen en indienen van alle evenementtickets wordt rechtstreeks afgehandeld via GSMA, de organisator van MWC Barcelona 2021.

GSMA biedt ook de iDiscovery Pass (€ 399,- ex btw) en iLeader’s Pass (€ 699,- ex btw) voor virtuele content en netwerken.

Bestellen van MWC21 tickets kan via MWC21
Registratie is geopend | MWC Barcelona 2021 of via Enterprise Summit.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Voorjaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.