MWC 22: Nederlandse netwerkavond – 28 februari

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona wordt voor Nederlandse bedrijven en beursbezoekers een networking event georganiseerd door BTG, NBSO en Dutch IT Channel.

Tijdens deze Nederlandse netwerkavond kun je, na een drukke beursdag en bezoek aan het NL Pavilion, ontspannen netwerken met je gasten en peers tijdens een voortreffelijk tapas buffet. De sfeervolle locatie restaurant TEMPORAL is het decor voor dit unieke event en opent om 20.00 uur haar deuren voor de Nederlandse Community.

“Het Nederlandse netwerkevent wordt geopend door John Hoffman, CEO & Director van de GSMA die jaarlijkse het MWC organiseert. Nederlandse partners en bezoekers van het MWC inclusief het NL Pavilion zijn van harte uitgenodigd in een prettige ambiance te netwerken”, aldus BTG & BTG Services CEO Petra Claessen en Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski. Dit sfeervolle business event, DMC, is in de organisatorische handen van de BTG, Dutch IT Channel en de NBSO.

Ontvangst en welkomstwoord door VIP gastJohn Hoffmann, CEO van de GSMA.

Vervolgens de opening door Lotte Engels, Chief Representative, NBSO Barcelona, Petra Claessen, CEO BTG & BTG Services, over de kracht van samenwerken en Witold Kepinkski, directeur Dutch IT Channel, over de belangrijkste trends op het MWC.

Dit event is een uitstekende gelegenheid om in een ongedwongen ambiance Nederlands te netwerken onder het genot van drankje en voortreffelijke tapas.

Als Nederlands bedrijf mag u dit niet missen. Dus wacht niet te lang en schrijf u in, er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.