Symposium Opstap naar weerbaarheid – online event

Op donderdag 10 november vindt de vijfde editie van het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ plaats. Deskundigen van binnen en buiten Agentschap Telecom gaan tijdens het gratis symposium in op het herstelvermogen na een digitaal incident.

Inschrijven

Meld u aan voor ons online, interactief en gratis toegankelijke symposium via het inschrijfformulier op onze website.

Thema symposium

Herstelvermogen: voorbereid op een digitale nachtmerrie. Dat is het thema van het vijfde Agentschap Telecom-symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’. Er is veel aandacht voor preventieve beveiligingsmaatregelen om uitval van bijvoorbeeld de IT-infrastructuur te voorkomen. Maar maatregelen om na een incident snel weer te herstellen zijn net zo belangrijk. Het gaat dan bijvoorbeeld om maatregelen die ervoor zorgen dat de bedrijfscontinuïteit niet of zo min mogelijk verstoord wordt.

In vier gratis toegankelijke webinars delen deskundigen aan de hand van praktijkvoorbeelden hun kennis over dit onderwerp. Agentschap Telecom werkt voor het symposium samen met het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) en TNO. Net zoals de vorige twee edities is ook dit symposium online te volgen.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.