Themasessie Mobile Device Management 14 september 2016

14 September 2016 is BTG te gast bij Detron in Veenendaal. Tijdens een interactieve sessie behandelt Detron drie actuele thema’s rondom mobiliteit namelijk: connectiviteit, security en Mobile Device Management. Uiteraard komen er een aantal user-cases aan bod.

Mobilitieit

Programma themasessie Mobiliteit

14:00 Ontvangst bij Detron Veenendaal

14:30 Aanvang presentaties

16:30 Netwerkborrel

Connectiviteit

De verwachting van uw gebruikers is dat zij altijd en overal online zijn en dat bandbreedte geen issue is. Uiteraard is een goede mobiele operator en een perfect functionerend LAN- en Wifi-netwerk hierbij van groot belang. Maar wat als er toch geen dekking is, wat als u roamt tussen Wifi en het mobiele netwerk of wat als u de grens over gaat?

Tijdens de “Magic of Mobility” show tonen we u op een interactieve manier en aan de hand van een aantal user-cases hoe u dergelijke problemen de baas wordt.

User cases:
Nederlands Loodswezen
Het Nederlands Loodswezen moet zeeschepen probleemloos binnenloodsen ook wanneer mobiele dataverbindingen slecht zijn of zelfs af en toe wegvallen. Netmotion biedt de oplossing

Witte Kruis Ambulancezorg
Hoor hoe dekkingsproblematiek tav mobiele data tijdens ambulanceritten oplost wordt

Security

Veiligheid van mobiele devices, apps en verbindingen zijn voortdurend terugkerende thema’s. Erno Doorenspleet (Executive Security Advisor, IBM) geeft een lezing over wat er momenteel “buiten” gebeurt en wat instanties en bedrijven momenteel doen om veiligheid te verbeteren.

Mobile Device Management

Om gebruikers veilig en efficiënt te laten werken met hun mobiele devices spreekt Detron over Unified Endpoint Management; beheer van alle gangbare endpoints. Robbert van Hagen neemt u mee in de wijze waarop Detron bedrijven en instellingen helpt bij de invulling van Mobile Device Management. Verder komen er een tweetal user-cases aan bod:

Hoogheemraadschap van Delfland
Hoor hoe Hoogheemraadschap van Delfland het integraal beheer en beveiliging van 800 smartphones en tablets conform de BIWA (Baseline Informatiebeveiliging Waterschappen) heeft georganiseerd.

ISS Facility Services BV
We leggen uit hoe de projectmatige uitrol van smartphones voor alle 7.000 ISS-medewerkers inclusief ontsluiting van Apps ten behoeve van tijdregistratie en digitale communicatie met medewerkers momenteel plaatsvindt en hoe Detron voor ISS de volledige outsourcing van Mobile Device Management (operationeel beheer, eerstelijns helpdesk, beveiliging, logistiek, expense management) verzorgt.

Presentaties en foto’s:

Van deze bijeenkomst >>

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.