BTG partnership

De Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers is een vereniging die al ruim 30 jaar bestaat en rond de 180 leden telt. De sterke kracht van de vereniging is dat deze gebruikers, leveranciers en de overheid met elkaar verbindt. BTG is een onafhankelijke vereniging en heeft geen winstoogmerk. Toch kunnen wij voor u, als leverancier van telecommunicatiegoederen of -diensten, heel veel voor u betekenen.

Als u partner wordt van BTG heeft u toegang tot onze bijeenkomsten waar u de gelegenheid krijgt om uw bedrijf te presenteren en in gesprek te komen met de belangrijkste beslissers in de branche. Ook is het mogelijk om bij grote events uw bedrijf te promoten door het huren van expositieruimte of door het plaatsen van uw advertentie en/of logo in ons BTG magazine of in de programmagids. Ook staan wij open voor uw suggesties aangaande de programmering van onze bijeenkomsten. Het is ook mogelijk, indien u daar de mogelijkheid voor heeft, om een bijeenkomst te faciliteren.

BTG is toonaangevend in de ICT en Telecommarkt en ook een belangrijke stem richting de overheid. Door een partnership met BTG wordt uw bedrijf gezien en heeft u een optimale gelegenheid uw bedrijf te profileren ten opzichte van uw afnemers.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.