Young ICT-Professional van het jaar

Om jonge talenten te stimuleren in hun ontwikkeling tot professionals in de telecommunicatie en ICT-branche, reikt BTG jaarlijks de prijs 'Young ICT-Professional van het jaar' uit. Er waren uiteindelijk drie finalisten, die ieder een omvangrijk project uitstekend hebben weten af te ronden en diverse interne partijen hebben weten te verenigen. Zij behoren tot de crème de la crème van jonge professionals op het gebied van IT en telecom in Nederland, en zijn stuk voor stuk belangrijke bruggenbouwers gebleken.

De finalisten

Rens de Deugd heeft zich in het centralisatie-project bij Prorail geprofileerd als iemand met organisatietalent, die mensen aan zich weet te binden. Zijn grondige voorbereiding en overzicht op het project hebben in belangrijke mate bijgedragen aan het uiteindelijke succes.
Linda van Driel heeft met enthousiasme, gedrevenheid en passie een project bij het Erasmus Medisch Center geïnitieerd en tot een goed einde gebracht. Daarbij wist zij een minder goed functionerend team te transformeren naar een hechte groep medewerkers.
Erik Bookholt leidt twee jaar na het afronden van zijn studie op verzoek van een grote operator een omvangrijk en prestigieus project. Hij weet dit project zelfs al twee maanden voor de beoogde deadline af te ronden. Zonder meer een groot wapenfeit.

Young ICT-Professional van het jaar

Young ICT-Professional

Het spreekt voor zich dat de jury geen gemakkelijke taak had in het bepalen van de winnaar, maar uiteindelijk viel de moeizame beslissing dan toch. De prijs 'Young ICT-Professional van het Jaar' gaat deze keer naar niemand minder dan Linda van Driel. Zij wist een bedrijfskritisch telecomproject met succes af te ronden en is op eigen initiatief een nieuw project gestart om complexe factureringsprocessen te vereenvoudigen. Ze geeft met veel passie en toewijding sturing aan haar team en verlaagde het retourpercentage binnen een jaar met 15 procent. Zonder meer een unieke prestatie, waar ze deze award terecht mee heeft binnengesleept.

Bekijk ook de foto's van het evenement.

One comment on “Young ICT-Professional van het jaar

Reageren is niet mogelijk

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.