Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Missie & visie

BTG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen in het domein van IT en communicatietechnologie. De vereniging organiseert een structurele lobby tussen overheid, leveranciers en leden. BTG biedt haar leden een netwerk voor ontmoeting en kennisdeling. De branchevereniging signaleert trends en vertaalt deze in relevante inhoud en activiteiten. BTG realiseert ledenvoordeel door vraag te bundelen en te koppelen aan daarop gebaseerde dienstverlening.

BTG: Verbindt, bundelt, bouwt en signaleert

  • BTG verbindt organisaties in hun gezamenlijke belangen op het gebied van IT en communicatietechnologie.
  • BTG bundelt wensen, kennis en expertise van overheidsorganisaties, (commerciële) bedrijven, kennisorganisaties, leveranciers van ICT diensten en providers. BTG-leden lossen gezamenlijk marktimperfecties op.
  • BTG bouwt bruggen in het digitale domein. Hiervoor organiseren we een structurele lobby tussen overheid, leveranciers en leden. Ook bieden we onze leden een netwerk voor ontmoeting en kennisdeling.
  • BTG signaleert trends en vertaalt deze in strategie, duiding en activiteiten.

Meer kennis ontvangen?

Wil je ook op de hoogte blijven van de evenementen van BTG? Wil je altijd het laatste nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct inschrijven