Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar thema's

Women in Tech

BTG zet zich voortdurend in voor inclusiviteit en de positie van vrouwen in technologie. Het Women in Tech programma van BTG heeft als doel de positie van vrouwen in de technologie te stimuleren. De rol van vrouwen in onze sector is nog altijd ondergewaardeerd. Dat bleek ook weer uit diverse onderzoeken die in het kader van Internationale Vrouwendag zijn gepubliceerd. Op deze dag hebben we laten zien dat het wel degelijk mogelijk is om als vrouw een toonaangevende positie in technologie te bereiken. Naar verhouding zijn het er echter nog veel te weinig. De komende jaren zullen we hier via ons Women in Tech programma en via de support van Young Professionals volop aandacht aan blijven besteden.

Het thema ‘Women in Tech’

We participeren in zusterorganisatie Women in Tech. Women in Tech is de grootste organisatie ter wereld voor inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid. De gemeenschap telt meer dan 200.000 leden van alle capaciteiten. Ongeacht geslacht, ras, etniciteit, klasse, leeftijd of seksuele geaardheid. Women in Tech is vooral actief in de gebieden onderwijs, bedrijfsleven, sociale integratie en belangenbehartiging.

Nieuws

Blik terug op vorige Women in Tech evenementen

Alle evenementen 2023

Meer kennis ontvangen?

Wil je ook op de hoogte blijven van de evenementen van BTG? Wil je altijd het laatste nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct inschrijven