Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar thema's

Indoor dekking

De wereld van indooroplossingen is op dit moment volop in beweging. Nieuwe initiatieven volgen elkaar snel op. Bestaande netwerken als 2G (GSM) en 3G (UMTS) worden voor een deel afgeschakeld. Door de komst van 5G zijn er nieuwe uitdagingen voor gebouweigenaren. De focus van de operators ligt de komende jaren op de uitrol van 5G en verbeteringen in het buitennetwerk. BTG is erg actief binnen dit onderwerp, onder andere via de Expertgroep Indoordekking.

Het thema ‘Indoor dekking’

Er zijn in Nederland al meer dan tien jaar initiatieven om indoorinstallaties te standaardiseren en de kwaliteitseisen gezamenlijk vast te stellen. Ook BTG is sinds een paar jaar met alle operators bezig om de standaard voor indoor te beschrijven. Zo weten gebouweigenaren beter waar ze aan toe zijn.

Meer kennis ontvangen?

Wil je ook op de hoogte blijven van de evenementen van BTG? Wil je altijd het laatste nieuws in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Direct inschrijven