Telefonie toegevoegd aan Office 365 en Skype for Business

Microsoft Office 365 en Skype for Business bieden in veel bedrijven al de oplossingen voor kantoorprogramma’s, mailen en conferenties. Met BizSkype, van BTG-partner CloudX, wordt daar nu een belangrijke module aan toegevoegd. Het wordt ook mogelijk om te bellen via Office.

office 365

Telefonie in Microsoft Office 365 en Skype for Business

BizSkype verenigt alle moderne communicatiemiddelen. Het geeft de mogelijkheid om telefonie te activeren in Microsoft Office 365 en Skype for Business. Dit betekent dat Office ook direct de telefooncentrale in de cloud wordt. IT en telecom komen dichter bij elkaar.

Bellen met één klik, vanaf elk apparaat

Door de module 'bellen' te integreren in het kantorenpakket, kun je met een klik vanaf elk apparaat een telefoongesprek te starten. Of je nou achter je pc of Mac zit of de tablet of smartphone in de hand hebt – met één klik start of beantwoord je een gesprek.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.