BTG/TGG CEO Petra Claessen neemt deel aan Dutch IT Channel Security Talkshow

Petra Claessen, CEO van BTG/TGG, was onlangs te gast in de Dutch IT Security Talkshow. Claessen sprak daar met Danny Frietman, Moderator van Dutch IT Channel, over actuele trends en ontwikkelingen in de Nederlandse ICT-markt en hoe de BTG daar een actuele bijdrage aanlevert.

BTG en service organisatie TGG bieden een B2B-platform voor leden en bedrijven die actief zijn bij de overheid, in het bedrijfsleven, de industrie en in andere toonaangevende branches. Samen werken zij aan innovaties en diensten die het digitaal leiderschap en de intelligente connectiviteit van Nederland versterken, onder meer op het gebied van cybersecurity.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.