BTG Business Event 3 februari: Connected Impact en leven in isolatie

BTG Business Event - 3 februari 2021 - 15.30 - 17.00 uur

Tijdens het BTG Business Event op 3 februari a.s. blikken wij graag met je vooruit op het jaar 2021 dat zo bijzonder is begonnen. We nemen je mee in ons jaarthema ‘Connected Impact’ en presenteren wat je in de komende tijd van BTG en TGG kan verwachten.

In januari 2020 hebben wij de BTG/TGG ICT Development Index geïntroduceerd (versie 0) en inmiddels is versie 1 gereed. Pieter-Paul Verheggen van onderzoeksbureau Motivaction presenteert de resultaten en geeft inzicht in de impact van COVID-19 op het ICT-investeringsklimaat bij bedrijven.

We sluiten het event af met een spraakmakende keynote van niemand minder dan André Kuipers.

André weet als geen ander hoe het is om in isolatie te leven. Hoe communiceer je met elkaar? Hoe ga je om met stress en hoe houd je de sfeer goed? Hoe verdeel je taken en verantwoordelijkheden in deze nieuwe situatie?

Vragen waar André in zijn keynote antwoord op geeft en de deelnemers de mogelijkheid biedt om vragen te stellen.

AANMELDEN: Ja, ik kijk graag mee. Stuur mij de link naar het event

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.