Axians is eerste Europese partner van Sustaira

BTG-partner Axians is de eerste Europese partner van Sustaira, leverancier van applicaties waarmee organisaties hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen structureren, meten en stimuleren. Axians richt zich op de implementatie van het duurzaamheidsplatform van Sustaira in Nederland.

Sustaira levert applicaties op basis van low-code waarmee klanten duurzaamheidsdoelstellingen en ESG (milieu, maatschappij en goverance) in kaart kunnen brengen. Het platform van Sustaira is gebouwd op Mendix. Axians gaat het platform leveren op de Nederlandse markt. Het bedrijf levert onder meer advies over de oplossingen van Sustaira en mogelijkheden voor maatwerk via low-code om aan bedrijfsspecifieke wensen te voldoen. Axians levert daarnaast ondersteuning bij de implementatie en het beheer van het platform. De partijen gaan ook samenwerken aan nieuwe ESG-oplossingen die wereldwijd aangeboden zullen worden.

Relevant blijven
"Bedrijven zijn in de afgelopen jaren gestart met hun digitale transformatie’, vertelt Edwin van Merriënboer, director bij Axians. "Deze transformatie is nodig om relevant te blijven, vandaag en in de toekomst. Maar nog belangrijker is dat het organisaties in staat stelt om te innoveren. Naast de digitale transformatie staat ook duurzaamheid hoog op de agenda. Deze twee ontwikkelingen kunnen naadloos worden opgepakt met het Sustaira-platform. De medewerkers van Axians zijn gemotiveerd om hun steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de toekomstige generaties. Met de oplossingen van Sustaira kunnen we als bedrijf voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen en helpen we onze klanten in hun ambities om te verduurzamen. Dit is topprioriteit binnen Axians en we verwachten dat dat breed in de markt leeft."

Vincent de la Mar, oprichter en CEO van Sustaira: "Bij Sustaira leggen we de basis voor een impactvol en alles-in-één duurzaamheidsplatform. Organisaties kunnen dit inzetten om hun ambities op het vlak van duurzaamheid te versnellen en te realiseren. Dit past goed bij onze kernwaarde: versnelling mogelijk maken. Onze partners helpen organisaties bij de realisatie hiervan. De samenwerking met Axians is hier een goed voorbeeld van. Zij zijn onze eerste Europese partner, het past heel goed in hun beleid en ze hebben hiermee een mooie primeur."

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.