BTG Business Event 2022, nog maar 5 dagen!

Over een kleine week, op 7 december, vindt het jaarlijkse BTG Business Event plaats rondom het thema ‘Building bridges in a digital transformation’. Een van de key notes is van Marcel Levi, voorzitter van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Voor ons magazine BTG in Business, wat deze dag verschijnt, hadden we alvast een uitgebreid interview met hem (zie foto). Volgende week ook key notes van Fruitpunch oprichter Buster Franken en Bas Timmer, de initiatiefnemer van het wereldwijde Sheltersuit project, plus boeiende masterclasses.

Met verder pitches van de kandidaten en de uitreiking van de BTG Awards in de categorieën ICT/Telecom Manager van het Jaar 2022, BTG Young ICT Professional “Gebruikers” en BTG Young ICT Professional “Leverancier”. En met zoals altijd een verrassend avondprogramma.

Klik hier voor het programma en aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.