Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar evenementen

iPoort: Debat over digitalisering en AI

29 nov 2023 Thema: AI

Debat Digitalisering & AI

Welke rol speelt digitalisering en meer specifiek AI bij de aanpak van de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan? En welke impact heeft AI op de maatschappij? Vragen als deze worden steeds vaker gesteld en daarbij wordt meer en meer ook naar de overheid gekeken voor een antwoord. Daarom organiseert iPoort op woensdag 29 november een debat over hoe digitalisering en AI een steeds belangrijkere rol spelen bij het adresseren van maatschappelijke vraagstukken. Die woensdag, precies een week na de verkiezingen van de Tweede Kamer, willen we de nieuwe kamerleden en andere geïnteresseerden meenemen in wat de mogelijkheden zijn en welke randvoorwaarden daarbij horen.

Programma:

15.30 uur        Ontvangst

16.00 uur        Opening en welkom door Petra Claessen (Duo-voorzitter iPoort) en Pascal Ravesteijn (dagvoorzitter en bestuurslid iPoort)

16.10 uur        Jan Veldsink – expert in AI en Digital Security

16.40 uur        Annemarie Costeris – Government Affairs Director en Piethein Strengholt – auteur van het boek Data Management at Scale

17.10 uur        Xander Lub – lector Organisaties in Digitale Transformatie

17.30 uur        Wrap up en netwerkborrel

18.30 uur        Einde

Aanmelden: Ja. ik kom op 29 november