Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar evenementen

5G Works (Do IoT Fieldlab)

27 sep 2023 Thema: Overige thema’s

Do IoT Fieldlab netwerkevenement:
‘5G works’.

Aanmelden via deze link

Het is ons een genoegen u uit te nodigen voor het derde Do IoT Fieldlab netwerkevenement: ‘5G works’.

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft DoIoT Fieldlab de afgelopen jaren onze eigen, private 5G-faciliteiten geïnstalleerd; we bieden wetenschappers, ondernemers en overheidsorganisaties de mogelijkheid om samen te experimenteren.

Deze nieuwste generatie communicatietechnologie is zo nieuw en onbekend, dat verkenning in het levensechte fieldlab-setting waardevol is gebleken om toekomstige toepassingen voor te bereiden.

Tijdens dit evenement richten we ons op onze tastbare resultaten met 5G-experimenten. Je zult getuige zijn van de nieuwste ontwikkelingen tijdens live demo’s. Je krijgt inzicht in de uitdagingen die toegewijde ondernemers tegenkomen en overwinnen. Je ontmoet studenten en wetenschappers, die hun ideeën om de maatschappelijke uitdagingen aan te gaan met toekomstige netwerktechnologieën met je delen. En je krijgt volop de kans om je persoonlijke netwerk uit te breiden.

Programma

14:00 Inloop en infomarkt

– Bezoek de informatiestands over 5G ontwikkelingen

14:30 Start

– Terugblik
– Keynote over samenwerking in onderzoek en onderwijs
– Pitches door studenten en promovendi over de nieuwste onderzoeksthema’s

15:00 Demonstraties ‘5G works’.

– Live demo’s met 5G, o.a. robotica, 5G nodes en een op afstand bestuurbare micro-auto

16:30 Interactieve discussie

– Vooruitblik naar de toekomst: ontwikkeling van 6G

17:00 Samenvatting

17:15 Borrel en netwerken op infomarkt

 

Aanmelden via deze link