Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar evenementen

BTG Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

25 jan 2024 Thema:

BTG Nieuwjaarsbijeenkomst – donderdag 25 januari 2024

Jan Rotmans is een van de sprekers tijdens de BTG Nieuwjaarsbijeenkomst op 25 januari bij Sociëteit de Witte in Den Haag. Hoogleraar Jan Rotmans is een internationale autoriteit op het gebied van transitie en duurzaamheid en past dan ook uitstekend binnen het jaarthema van de BTG voor 2024: ‘Building bridges to a sustainable society’.

De tweede spreker is Mitra van Raalten, Director van Sail Amsterdam Foundation. In 2025 vieren we de 750e verjaardag van onze hoofdstad met de 10e editie van SAIL Amsterdam.

Tijdens de BTG Nieuwjaarsbijeenkomst wordt door Petra Claessen (voorzitter BTG) ingegaan op de trends en ontwikkelingen in 2024 en op welke wijze BTG haar activiteiten hierop laat aansluiten. Verder is deze bijeenkomst bedoeld om met elkaar het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Aanmelden: Ja, ik kom op 25 januari naar Den Haag

Foto's

+30