Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar evenementen

Smart City Expo World Congress

7 nov 2023 Thema: Smart Society

GA JIJ MEE NAAR DE EXPO BARCELONA 2023?

Van 5 tot en met 9 november gaan we weer naar de Smart City Expo in Barcelona. Die missie organiseren we dit jaar samen met DMI Ecosysteem, Future City Foundation, Green Innovation Hub, Trade and Innovate NL en RVO. En met jou! Op de website vind je een overzicht van de activiteiten die vanuit Nederland worden georganiseerd.

 

Smart City Expo World Congress is ’s werelds grootste en meest invloedrijke evenement over stedelijke innovatie. Hier komen leiders van de meest innovatieve bedrijven, overheden en organisaties met elkaar in contact om steden naar een betere toekomst te leiden. BTG is zoals elk jaar prominent aanwezig op dit event.