Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar evenementen

Smart Week of IoT 28-30 mei

Na de overweldigende successen van de vorige edities, organiseert MCS nu voor het vierde jaar op rij de Smart Week of IoT. Van 28 tot en met 30 mei houden zij weer een week vol inspirerende online sessies rondom de belangrijkste IoT-onderwerpen van nu.

Krijg kort maar krachtige updates van belangrijke key note speakers over het thema. Topics die deze editie niet mogen ontbreken, zijn o.a. (Private) 5G, de uitfasering van 2G en 3G, schaalbaarheid van groeiende hardware- en IoT-oplossingen, en succesvol IoT in jouw core business implementeren zonder technische kennis in huis te hebben.

Update jouw IoT-kennis, ontdek de nieuwste ontwikkelingen van toonaangevende fabrikanten en raak geïnspireerd door verhalen over IoT in de praktijk van innovatieve use cases. Zo zie je hoe andere organisaties de uitdagingen hebben aangepakt waar jij tegenaan loopt.

Schrijf je nu in voor de verschillende themasessies via de MCS website.