Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Alternatief Odido voor bekabeld internet nu landelijk beschikbaar

15 okt 2024

Odido zet deze week een belangrijke stap vooruit op de internetmarkt met de beschikbaarheid van Klik&Klaar Internet. Met Klik&Klaar Internet biedt Odido in heel Nederland een snel en betrouwbaar alternatief voor bekabeld internet aan huis, ook op plekken waar dat voorheen niet mogelijk was. Vrijdag 11 oktober kregen ondernemers en bewoners uit de omgeving van Bergen op Zoom officieel de eerste exemplaren van Klik&Klaar Internet uit de handen van Tisha van Lammeren, CCO bij Odido. Tijdens de overhandiging werd het belang voor toegankelijk en hoogwaardig internet voor thuis door heel Nederland onderstreept.

Keuzevrijheid

Met de landelijke beschikbaarheid van Klik&Klaar Internet biedt Odido een eerste oplossing voor de ruim 20.000 adressen waar bijvoorbeeld geen glasvezel wordt aangelegd of voor de postcodes die voor vast internet afhankelijk zijn van één aanbieder. “Begin september hebben we Klik&Klaar Internet alvast succesvol getest in een van deze gebieden, in de regio van Bergen op Zoom,” vertelt Tisha van Lammeren, CCO bij Odido. “Klik&Klaar Internet past perfect binnen onze strategie om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen en nu nog makkelijker toegang heeft tot een betrouwbaar en betaalbaar netwerk”.

Dat Odido met Klik&Klaar Internet een alternatief kan bieden voor bekabeld internet aan huis, is te danken aan het vernieuwde, sterke mobiele 5G-netwerk dat gebruikmaakt van de 3,5GHz frequenties. Odido loopt in Nederland voorop in de activatie van de 3,5GHz band en kan zijn klanten zo laten profiteren van hoge internetsnelheden, ook op plekken waar dit voorheen niet mogelijk was.

Plug & Play

Klik&Klaar Internet is daarmee een flexibele en gebruiksvriendelijke optie voor klanten die op zoek zijn naar een internet-only oplossing. Dankzij de plug & play-opzet is de nieuwe snelle internetoplossing bij ontvangst direct te gebruiken met een simpele installatie-app die de klant helpt om het beste ontvangst in huis te lokaliseren. Het product is verder uit te breiden met meerdere wifipunten en ook mogelijk in combinatie met extra diensten zoals Videoland en Viaplay. Dit wordt in de toekomst uitgebreid met extra diensten.

Odido biedt Klik&Klaar Internet aan voor een scherpe prijs van 25 euro per maand* en is maandelijks opzegbaar. In combinatie met een bestaand Odido abonnement kunnen klanten 5 euro korting per maand krijgen. Daarmee zet Odido extra in op flexibiliteit.

Gamechanger

Klik&Klaar Internet is vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar via de Odido-winkels en online via de website. “De start van een gamechanger in de markt. Doordat ons netwerk door heel Nederland toegankelijk is, Klik&Klaar Internet gemakkelijk te installeren is en hoogwaardig internet biedt tegen een scherpe vaste prijs, maakt dat we een sterk alternatief kunnen bieden voor vast internet thuis. We maken het makkelijker en flexibeler om verbonden te blijven”, besluit Van Lammeren.

Gerelateerd nieuws