Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Brancheorganisaties digitale infrastructuur lanceren website veilig thuiswerken

30 mrt 2020

Een aantal brancheorganisaties van bedrijven en organisaties die aan de basis staan van de digitale economie heeft het initiatief genomen om hun kennis te delen en aanbevelingen te doen rondom thuiswerken met de website www.werkthuisveilig.nl.

Deze gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken brengt natuurlijk uitdagingen met zich mee. De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken is een belangrijk thema. Er zijn aanwijzingen dat cybercriminelen zich ook op deze nieuwe situatie aan het richten zijn. De nieuwe site geeft informatie over wat organisaties en medewerkers moeten weten en doen om veilig thuis te werken. Doel is te voorkomen dat cybercriminelen misbruik maken van de huidige situatie.

Gerelateerd nieuws