Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG Business Event 6 juni 2024; bekijk hier de terugblik!

27 jun 2024

Het BTG Business Event van 6 juni jl. is zonder meer succesvol te noemen. Het programma stond volledig in het teken van inspiratie, innovatie en connectiviteit. Gerenommeerde sprekers namen het podium, zoals Marcel Molenaar van LinkedIn, Security- en Privacy expert Brenno de Winter (ministerie VWS), Hakim Annaciri (KPN) en tech kunstenaar Daan Roosegaarde. Tussendoor was er volop ruimte voor diverse best practices. Het gehele programma onderstreepte het cruciale belang van innovatie en duurzame digitalisering. Uiteraard werd veel gebruik gemaakt van de netwerk mogelijkheden en werden ter plekke afspraken gemaakt om verder door te praten en/of om samen business te gaan doen. Vandaar ook “BTG Building bridges to a sustainable society.”

Op de vooravond van dit BTG Event, was een speciale sessie georganiseerd met “Young Women in Tech.” Op de 5e juni vond ook de launch plaats van de BTG Peergroup “Shadow Tech.” Dit is een nieuwe Peergroep binnen BTG waar een peer-to-peer aanpak centraal staat en waar young professionals gekoppeld gaan worden aan professionals in tech. We zijn trots op deze stap, dit om ook vanuit BTG meer betekenis te geven aan diversiteit en inclusiviteit binnen de tech-community.

Hierbij de links naar de video’s en sfeerfoto’s die de energie en dynamiek van het BTG event, perfect weergeven.

Video BTG in Business Event (6 juni) Vind je hier
Video Young Women in Tech (5 juni) vind je hier
Sfeerfoto’s BTG in Business Event vind je hier

Blijf ons volgen voor meer inspirerende evenementen en initiatieven. Samen bouwen we bruggen naar een innovatieve toekomst!

Gerelateerd nieuws