Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG en Crisisteam lanceren website WerkThuisVeilig.nl

16 apr 2020

Diverse Solution Partners van BTG hebben de afgelopen weken diverse initiatieven ontplooid en adviezen gegeven op de vraag hoe werknemers thuis veilig kunnen werken. Daar hebben wij als BTG erg veel waardering voor. Sterker nog, het is een van de redenen waarom BTG als Branchevereniging voor ICT en Telecom samen met andere belangenbehartigers de speciale website WerkThuisVeilig.nl heeft opgezet. De site zit vol met tips en adviezen die helpen om veilig thuis te werken.

WerkThuisVeilig.nl is een initiatief van een aantal brancheverenigingen, waaraan – naast BTG – ook  Cyberveilig Nederland, DDA, DHPA, DINL, FCA, ISP Connect, Job in the Cloud, NBIP en de Vereniging van Registrars deelnemen. De website bundelt tal van adviezen over veilig thuiswerken en verwijst ook veelvuldig naar andere bronnen met nuttige en relevante informatie.

Met dit initiatief geven deze partijen invulling aan het idee dat als we samen de schouders er onder zetten en we deze ongekend uitdagende periode goed door kunnen komen.

Kijk snel op de website van WerkThuisVeilig.nl

Gerelateerd nieuws