Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG- en HCL-kopstuk Hans Leijting belichten kracht van samenwerken

15 mrt 2022

Hans Leijting, Regional Director Telecom Products bij HCL en vice-chairman van de BTG Expertgroep Smart Society, was aanwezig op het GSMA Mobile World Congress (MWC) 2022. Tijdens een paneldiscussie op het NL Pavilion benadrukte Leijting de kracht van samenwerking tussen private en public partijen. Dat zorgt voor een snellere en succesvolle digitale transformatie. In een video gaat Leijting in gesprek met Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, over de kracht van partnerecosystemen.

Leijting deed mee aan de paneldiscussie Netherlands Digital House 4.0. dat plaatsvond in het NL Paviljoen (5A31). Daar werd besproken hoe de roadmap van Nederland eruit moet zien om van Nederland een van de meest innovatieve digitale economieën ter wereld te maken. Dit onder het motto ‘NL: Building a strong digital society together’.

Een delegatie van BTG, bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG), was bij deze paneldiscussie ook aanwezig.

Gerelateerd nieuws