Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG exclusieve partner van NL avond tijdens MWC Barcelona!

23 jun 2021

BTG is de exclusieve partner van NL avond tijdens MWC Barcelona!

Op 28 juni start het Mobile World Congress in Barcelona, dit keer in hybride vorm. BTG is van oudsher partner van de Nederlandse delegatie en is ook dit jaar de exclusieve partner van de Nederlandse netwerkavond die plaats zal vinden op een inspirerende lokatie in Barcelona. Samen met Lotte Engels, directeur NBSO in Barcelona en media-partner Dutch IT Channel, openen zij op maandagavond om 18.30 uur de deuren voor een select gezelschap om met elkaar te netwerken. De huidige corona maatregelen maken het uitdagend om grote groepen mensen uit te nodigen, vandaar dat er gekozen is voor een lokatie die deels binnen- en buiten is, op een rooftop!. De avond wordt om 19.00 uur geopend door Lotte Engels die de gasten namens BTG en Dutch IT Channel welkom heet. Schrijf je snel in, plekken zijn beperkt!

https://www.eventbrite.com/e/dutch-networking-event-mwc-4yfn-2021-in-barcelona-tickets-159973132947?ref=eios

 

Gerelateerd nieuws