Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG in de picture in digitaliseringsspecial FD

16 jul 2024

BTG staat deze week uitgebreid in de digitaliseringsspecial van het FD (Het Financieele Dagblad). Hierin een uitgebreid interview met BTG-voorzitter Petra Claessen over; ‘Innovatie is een must’, Hierin gaat ze dieper in op het grote belang van innoveren rond technologie en digitalisering voor de verdere ontwikkeling van onze samenleving en welke rol BTG – Branchevereniging voor IT en communicatietechnologie daarin wil en kan spelen.

Ze legt daarbij de nadruk op duurzame digitalisering met als motto vanuit de BTG; ‘Building Bridges in a digital & sustainable Society’. Verder in dit artikel de noodzaak van een dialoog met de politiek, de internationale rol van BTG op het gebied van connectiviteit en de samenwerking in innovatie, zoals binnen Future Network Services voor het ontwikkelen van producten en diensten rond de komst van hashtag#6G.

In deze boeiende special ook veel aandacht voor AI, cybersecurity, supplychain, sustainability, en industrie4.0.

Lees de hele special hier.

Gerelateerd nieuws