Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG inventariseert knelpunten door Covid-19 in digitale infrastructuur

26 mrt 2020

BTG, de Branchevereniging voor ICT/Telecom grootgebruikers heeft het initiatief genomen om tot een inventarisatie van knelpunten te komen waar zowel het Nederlandse bedrijfsleven als de overheid tegenaan lopen nu we als land massaal overschakelen op thuiswerken.

Covid-19 heeft onze wereld op z’n kop gezet. In hoog tempo zijn we als bedrijfsleven en overheid op ongekende schaal overgestapt naar thuiswerken. De Nederlandse digitale infrastructuur heeft deze disruptie tot nu toe uitstekend opgevangen. Maar er zijn natuurlijk altijd verbeteringen mogelijk.

Daarom inventariseert BTG als Branchevereniging voor ICT/Telecom de knelpunten waar IT-afdelingen, telecom-gebruikers, cloud users, gebruikers van interne of externe datacenter-diensten, afnemers van diensten van service providers en dergelijke sinds het begin van deze crisis tegenaan zijn gelopen.

Dit is een belangrijk onderzoek. De resultaten van deze inventarisatie zullen wij namelijk gebruiken om gezamenlijk de digitale infrastructuur van ons land nog beter in te richten en te organiseren.

Doe je mee? De korte enquête (3-4 minuten) vind je hier

Gerelateerd nieuws