Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG & KPN Meetup – Practical tips on managing IoT data

25 mrt 2021

Op donderdag 25 maart organiseerden KPN en BTG samen een meetup met als onderwerp: Practical tips on managing IoT data. Namens BTG verzorgde Petra Claessen de opening van dit ‘late lunch’ webinar. Samen met Jasper Kuin, Directeur IoT academy, ging Petra in op de toepassingen -en impact van IoT in onze samenleving.

”In dit webinar is duidelijk geworden dat IoT verder gaat dan alleen de connectie met apparaten. IoT is inmiddels verankerd in onze samenleving en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Verschillende IoT-toepassingen worden veelvuldig gebruikt en dit zal in de toekomst alleen nog maar toenemen.” zo stelt Petra Claessen.

Na de opening werd er samen met experts en aan de hand van concrete praktijkcases verder ingegaan op IoT. Wat houdt IoT data in, hoe benut je deze data in de huidige systemen en hoe implementeer je een IoT oplossing snel? Bart Visser, eigenaar van Conneqtech, Remco Ploeg, Director IoT & Digital Twin Europe bij Avanade en Paul Coppes, IoT product manager van KPN waren te gast. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde middag.

Kijk het ‘late lunch’ webinar van de KPN en BTG hier terug.

 

 

Gerelateerd nieuws