Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG leden zorgen voor de ‘always connected’ werkplek (VIDEO)

23 sep 2021

De digitale infrastructuur in Nederland blijkt over het algemeen goed bestand tegen deze nieuwe ontwikkelingen. Veilig werken en connectiviteit zijn daarbij belangrijke thema’s. Daarover ging moderator Danny Frietman van de Dutch IT Studio Talkshow ‘The Digital Workplace’ in gesprek met Petra Claessen, CEO van BTG en TGG.

De manier van werken is sinds begin 2020 fors veranderd. Zo werken we meer thuis, wat ook impact heeft op de beschikbaarheid van onder meer ICT-ondersteuning en onze afhankelijkheid van digitale middelen. Deze combinatie zorgt dat de relatie van werknemers met technologie verandert. De gigantische verschuiving in de locatie van werkplekken door COVID-19 brengt uitdagingen met zich mee. Dit wordt ook verder besproken, onder andere rond het Werk Veilig Thuis initiatief.

BTG zorgt verder ook voor meer kennisdeling bij zijn leden rond het optimaliseren van werkplekken met als doel een hoge productiviteit en goede gebruikerservaring, onder andere met de BTG Knowledge Café en BTG Masterclasses sessies.

 

Gerelateerd nieuws