Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG on tour tijdens MWC 2024!

15 feb 2024

Net zoals elke editie is BTG ook dit keer goed vertegenwoordigd tijdens het Mobile World Congres (MWC) in Barcelona, van maandag 26 tot en met donderdag 29 februari in de het Fira-beurscomplex in Barcelona. Naast bezoeken aan de stands van BTG-partners zijn er bijeenkomsten gepland met relevante marktpartijen en is BTG aanwezig op de verschillende netwerkbijeenkomsten, waaronder het FNS (Future Network Services) diner op dinsdagavond.

Dit keer zijn Harry Vermeulen (directeur BTG en BTG Services) en Jeroen Hofste (Directeur Finance, Control & Operations) namens de BTG in Barcelona aanwezig gedurende het event. MWC is elk jaar hét internationale event voor telecom, connectiviteit en IT.

Wilt u een afspraak met (een van) hen plannen, neem dan contact op met het secretariaat van BTG (officemanager@btg.org)

Gerelateerd nieuws