Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG onderstreept het belang en de cruciale rol van datacenters

14 feb 2022

Voor de digitale ontwikkeling van Nederland en diverse bedrijfstakken zijn datacenters cruciaal. BTG speelt graag een verbindende rol in deze ontwikkeling. Zeker als je het hebt over bedrijfskritische en missie-kritische toepassingen, dan spelen datacenters een cruciale rol. Goede connectiviteit en dus goede datacenters zijn van onschatbare waarde. Datacenters zoals onder andere NorthC, Colt en Cellnex zijn op hun beurt lid van BTG en dat is niet voor niets. Hoe belangrijk zijn datacenters? Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services spreekt hierover  in deze Dutch IT Channel Datacenter Talkshow met moderator Danny Frietman.

Gerelateerd nieuws