Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG onderstreept het belang en de cruciale rol van datacenters

8 apr 2021

BTG onderstreept het belang en de cruciale rol van datacenters
Voor de digitale ontwikkeling van Nederland en diverse bedrijfstakken zijn datacenters cruciaal. BTG speelt graag een verbindende rol in deze ontwikkeling. Regelmatig heeft het die rol al, zo blijkt uit het artikel dat is gepubliceerd in de Datacenter special.

Zeker als je het hebt over bedrijfskritische en missie-kritische toepassingen, dan spelen datacenters een cruciale rol. Goede connectiviteit en dus goede datacenters zijn van onschatbare waarde. Datacenters zoals onder andere NorthC, Colt en Cellnex zijn op hun beurt lid van BTG en dat is niet voor niets. Wij willen met BTG niets liever dan verbinden op inhoud en daar haken zij graag op in.

Gerelateerd nieuws