Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG partner Nederlandse handelsmissie MWC in Barcelona

23 jan 2020

BTG is partner van de Nederlandse handelsmissie naar het Mobile World Congress, van 24 – 27 februari in Barcelona. Staatssecretaris Mona Keijzer van het ministerie van EZK opent tijdens de eerste beursdag het Holland Paviljoen, samen met de Nederlandse ambassadeur. Gisteren werd in Den Haag met alle betrokken partners de aftrap gegeven ter voorbereiding van deze handelsmissie.

 

Bekijk hier het videoverslag van deze bijeenkomst

Met meer dan 110.000 bezoekers per jaar gaat Mobile World Congress vooral over het ontmoeten van partners, het smeden van nieuwe verbindingen en het creëren van zakelijke kansen. Het Holland Paviljoen is er om het Nederlandse bedrijfsleven te helpen hun bedrijfsdoelstellingen voor Mobile World Congress te bereiken. Het Holland Paviljoen is een samenwerking met de Nederlandse overheid, Den Haag InnovationQuarter, The Hague Security Delta, BTG en andere toonaangevende Nederlandse organisaties die allemaal bijdragen aan de innovatieve ontwikkeling van een bloeiend ecosysteem binnen de communicatie-industrie. De organisatie is in handen van Enterprise Summit.
Het Holland paviljoen is te vinden in hal 6 op stand 6i41. Naast een aantal exposanten op het paviljoen is dit hét meetingpoint voor de Nederlandse ICT community, met onder meer netwerkborrels en pitches.

Gerelateerd nieuws