Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG prominent aanwezig op MWC in Barcelona

3 mrt 2023

BTG was afgelopen week prominent aanwezig tijdens Mobile World Congres 2023 in Barcelona, hét benchmark-evenement voor de telecommunicatiesector. Eric Reij, voorzitter BTG, Petra Cleassen, vice-voorzitter BTG en boardmember BTG Services en Arianne Rutgers, manager BTG Vereniging, bezochten op het MWC 2023 de stands van diverse BTG Leden en Partners, daarnaast was BTG actief als partner van het Dutch Pavillion en stimuleerde het een groot aantal contacten tussen start- en scale ups en enterprises.

Petra Claessen “Het was goed om te zien dat BTG ook op dit podium een belangrijke rol speelt als bruggenbouwer in de digitale transformatie in Nederland, maar ook daarbuiten. De bezoeken aan een aantal exposanten, waaronder veel leden en partners van BTG, de diverse key notes, de contacten met vertegenwoordigers van de solution partners, gebruikers en overheden en pitches van start- en scale-ups, hebben ons veel content gebracht en inspiratie gegeven. Dat stimuleert om onze leden en partners én de hele branche ook de komende tijd stevig te versterken.”

MWC brengt de belangrijkste bedrijven en professionals samen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en uitrol van de meest innovatieve mobiele en connectiviteitstechnologieën wereldwijd. Deze editie stond in het teken van het motto ‘Velocity, Unleashing tomorrow’s technology, Today’. Het MCW trok meer dan 100.000 bezoekers uit de hele wereld.

Gerelateerd nieuws