Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG Solution Partners helpen!

7 mei 2020

“Als de nood aan de man komt, schakelt ict-branchevereniging BTG een tandje bij. Dan wordt de achterban geraadpleegd en de krachten gebundeld om te komen tot praktische oplossingen voor acute problemen”, schrijft journalist Rik Sanders van Computable.

Hij publiceerde een artikel over een project van BTG en haar Solution Partners om ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen te hulp te schieten met het aanbod een compleet ingerichte noodopvang neer te zetten. Het project is uitgevoerd onder leiding van technisch dienstverlener en BTG-lid SPIE. In het artikel beschrijft de Computable-redacteur onder andere projecten bij het Erasmus Medisch Centrum en het MECC in Maastricht waar in korte tijd extra zorgcapaciteit gecreëerd moest worden.

Het artikel is hier te lezen.

 

Gerelateerd nieuws