Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG/TGG CEO Petra Claessen neemt deel aan Dutch IT Channel Security Talkshow

7 dec 2020

Petra Claessen, CEO van BTG/TGG, was onlangs te gast in de Dutch IT Security Talkshow. Claessen sprak daar met Danny Frietman, Moderator van Dutch IT Channel, over actuele trends en ontwikkelingen in de Nederlandse ICT-markt en hoe de BTG daar een actuele bijdrage aanlevert.

BTG en service organisatie TGG bieden een B2B-platform voor leden en bedrijven die actief zijn bij de overheid, in het bedrijfsleven, de industrie en in andere toonaangevende branches. Samen werken zij aan innovaties en diensten die het digitaal leiderschap en de intelligente connectiviteit van Nederland versterken, onder meer op het gebied van cybersecurity.

Gerelateerd nieuws