Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG/TGG doet opnieuw onderzoek naar ICT behoeften

2 aug 2021

Waar heeft jouw organisatie behoefte aan op het gebied van ICT/ Telecom? En hoe kan BTG en haar dochterorganisatie TGG Services jouw organisatie daarin verder helpen? Uit een eerder onderzoek kwam Cyber Security als nummer 1 naar voren.

In dit onderzoek, dat onderzoeksbureau Motivaction in opdracht van BTG/TGG uitvoert, vragen we naar jouw mening over 6 mogelijke nieuwe diensten van TGG Services (i.s.m. BTG en haar Solution Partners).

We nodigen jou graag uit om deel te nemen en jouw visie te delen, zodat we producten en diensten kunnen ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften en de vraag van onze leden, klanten en de bedrijfstak als geheel.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot 7 minuten. Voor iedere ingevulde vragenlijst doneert BTG/TGG € 7,50 aan Stichting Hulphond.

Wij benadrukken nogmaals dat jouw antwoorden anoniem blijven. Je kunt de online vragenlijst invullen via onderstaande link. Indien de link niet werkt, kun je deze kopiëren en in het adresvenster van jouw browser plakken.

https://xs.motivaction.nl/onderzoek/TGG2021

Gerelateerd nieuws